Melonta on yksi hienoimmista tavoista nauttia vesistöistä olipa tarkoituksena lyhyt tai pidempi retki. Varsinkin Raahen suojaisat vedet yhdistettynä upeaan saaristoon tarjoaa yhden Suomen parhaista kohteista melonnan harrastamiseen. Botnia Outdoor on Suomen toiseksi suurin melonnan aktiviteetteja tarjoava toimija. Timo Kesti joka meidän toimintaamme johtaa on kokeneimpia ellei kokenein melonnan ohjaaja. Kauttamme saat siis varusteet sekä opastuksen mukavaan ja turvalliseen harrastamiseen. 

Melontakalustomme koostuu kajakeista sekä kanooteista. Pääasiallisesti kalustomme keskittyy kajakkeihin joista meiltä löytyy useita eri malleja. Valtaosa on valittu siten, että niillä on mukava ja vakaa meloa kokemuksesta riippumatta. Vaikka yleisesti on ajateltu, että kajakit olisivat kiikkeriä hauamme katkaista näiltä huhuilta siivet. Varsinkin kajakit mitä käytämme ovat erittäin vakaita ja kaatumisia tapahtuu keskimäärin yksi kappale kesässä ja yleensä nämäkin ovat pienen temppuilun tulos. Kajakkeja löytyy yhdelle sekä kahdelle henkilölle.

Melontaan järjestämme kymmeniä ohjattuja retkiä joka kesä. Osa viikottain toistuvia mm. keskiviikkomelonta. Kesällä järjestämme myös useamman melojan peruskurssin (EPP1). Näiden avoimien kurssien ja safarien lisäksi voimme järjestää melontaretkiä tilauksesta sinun ryhmälle olipa kyseessä polttarit, yrityksen virkistyspäivä tai ihan vaan kiinnostus lähteä kavereiden kesken ohjatulle retkelle.

Melontapuolella tarjoamme seuraavia palveluita