fbpx
Ladataan Tapahtumat

Aallokkoleiri Hailuoto

Leirillä opit melomaan aallokossa sekä muita melojalle tarpeellisia taitoja, jos omaat jo nämä taidot niin ei hätää voit lähteä kanssamme tutustumaan lähisaaristoon useilla erilaisilla retkillämme. Leirille mukaan pääsevät 100 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Hinta: 95,- euroa sis alv.
(majoitus ja ruuat omakustanteiset)
Koko aallokkoleirin ajaksi on mahdollista vuokrata melontakalusto hintaan 50€ sekä kuivapuku hintaan 50€.
Ilmoittautumiset:  info@botniaoutdoor.fi
Puhelimitse: 0503707111
Ilmoittautumiset viimeistään 14.9. mennessä tai jos vapaita paikkoja löytyy onnistuu ilmoittautuminen myös myöhemmin. Leiri maksetaan ennakkoon.
Vesillä tapahtuvilla kursseilla ja retkillä säävaraus.
Aikataulut ja muuta tarpeellista tietoa löydät aallokkoleirin infokirjeestämme, joka lähetetään osallistujille viikko-pari ennen leiriä.
PERUUTUSEHDOT: Jos peruutus tapahtuu vähintään 3 viikkoa ennen retkeä, ennakkomaksu palautetaan.
Jos peruutus tapahtuu 2 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta.
Peruutuksen tapahtuessa alle 2 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Tänä vuonna leirin aikana on mahdollista suorittaa myös EPP2-näyttökoe. Kokeeseen mahtuu max 6 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset ennakkoon. Kokeen hinta +30 €.
Uutuutena tänä vuonna mahdollisuus suorittaa myös Suomen melonta- ja soutuliiton opaskurssi. Opaskurssilaisten hinta on 380€ ja sisältää leiriohjelman. Lisätietoja kurssista: https://www.melontajasoutuliitto.fi/…/melonna…/opaskoulutus/ 
Majoitukset varataan itse. Maksamalla leirimaksun saat alennuskoodit Luotsihotelliin sekä Majakkapihaan. Majakkapihalta on mahdollisuus varata myös teltta- ja vaunupaikkoja.

Sijainti & Info

Sähköposti: info@botniaoutdoor.fi
Puhelin: +358503707111