Ladataan Tapahtumat

Kaamosvaellus Inarissa

Retkellä voit kokea todellisen erämaan, hiihtää kaamoksessa, kokea revontulia sekä nähdä huikeita luontokohteita ja oppia uusia erätaitoja.

Matkalla mahdollisuuksien mukaan ja aikataulun salliessa pilkitään ja nautitaan juuri kalastetusta tuoreesta ja puhtaasta kalaruoasta eräolosuhteissa valmistettuna. Retkemme aikana Lapin kaamos on parhaimmillaan, mikä taas mahdollistaa revontulien ihailuun öisellä ja pimeällä taivaalla.

Alustava retki suunnitelma:

Jos olet tulossa oppaan kyydillä, opas lähtee Raahesta 08.01. aamulla ja poimii asiakkaat matkan varrelta kyytiin. Jos yövyt Inarissa ennen/jälkeen vaelluksen, oppaat voivat auttaa majoituksen järjestämisessä. Retki alkaa 09.01. aamusta. Jos tulet lenkokoneella Ivaloon, kysy mahdollisuutta hakuun lentoasemalta.

1.päivä. Startti Riutulasta Vasatokan pihasta. Täältä osallistujien mahdollista ottaa myös majoitusta, ennen/jälkeen hiihtoretken. Hiihdetään Mudduksen itäpuolta kohti Haapaniemeä jossa 1 yö teltoissa. Päivän hiihtomatka n.17km.

2.päivä. Aamutoimien jälkeen matka jatkuu kohti  Syrminiemi puolessa välissä olevaa Vuopajanperää, jossa majoitumme mökkiin jossa myös sauna. Päivän hiihtomatka n.10km.

3.päivä. Aamutoimet ja pikkuhiljaa matka alkaa kohti Riutulaa/Vasatokkaa. Päivän hiihtomatka n.10km.

Paikka: Muddusjärvi/Inari

Aika: Sovittavissa

Matkan kesto: 5 päivää, 3 vaelluspäivää

Osallistujamäärä: 5 – 10 henkeä

Oppaat: Pikkulahden Luontopalveluiden oppaat

Palvelukielet: suomi, englanti

Retken vaativuus: Osallistujilta vaaditaan normaalia fyysistä kuntoa

Hinta: Puolihoidolla 699 €/ hlö. Omilla eväillä 499 €/hlö. Puolihoito; aamiaiset ja päivälliset vaelluksen aikana.

Hintaan sisältyy: Opastus, majoitus 1 yö erämökissä sekä kuljetukset välillä Raahe-Oulu-Rovaniemi-Ivalo-Inari sekä takaisin.

Hintaan ei sisälly: vakuutukset, lounaat, välipalat, teltat, ahkiot, retkikeittimet, hiihtokalusto, makuupussit, retkeilyvarusteet. Kalustoa voi tarvittaessa vuokrata. Jos olet kiinnostunut ostamaan ”backcountry” sukset tai muuta retkeily tavaroita, kysy tarjousta.

Ilmoittautumineninfo@botniaoutdoor.fi tai puh: +358503707111.

Lisätiedot: info@botniaoutdoor.fi tai +358503707111. Varustelista toimitetaan osallistujille ennen retkeä.

Sijainti & Info

Inarijärvi
Sähköposti: info@botniaoutdoor.fi
Puhelin: +358503707111

Näytä kartalla

Ota yhteyttä järjestäjään sopiaksesi ajankohdan