fbpx
Ladataan Tapahtumat

Päiväretki Raahen saaristossa

Merimelontaretki Raahen saaristoon on meidän ykkösretkemme, tämä kolmen tunnin ohjattu retki vie sinut läpi saariston jossa nautit kirkkaista vesistä, yöttömistä öistä sekä Raahen saaristosta löytyvistä vahoista majakoista. Retki päättyy näkymään Raahen vanhaan kaupunkiin ja sen idyllisiin puurakennuksiin

Lähde mukaamme unohtumattomalle retkelle Raahen rannikolle!

Merimelontaretki Raahen saaristoon on meidän ykkösretkemme, tämä kolmen tunnin ohjattu retki vie sinut läpi saariston jossa nautit kirkkaista vesistä, yöttömistä öistä sekä Raahen saaristosta löytyvistä vahoista majakoista. Retki päättyy näkymään Raahen vanhaan kaupunkiin ja sen idyllisiin puurakennuksiin.

Retkemme sopivat erinomaisesti kaiken tasoisille melojille sekä erityisesti kaikille jotka eivät melontaa ole aikaisemmin kokeillut. Käyttämämme kajakit ovat erittäin vakaita eikä kaatumista tarvitse pelätä. Tarjoamme myös kaikki muut melontaa liittyvät varusteet (aukkopeitteet ja sadesuojat kelin sitä vaatiessa) Sinun tuleekin vain varustautua vaatteilla joissa sinun on mukava liikkua sekä repullisella seikkailumieltä. 

Voimmekin luvata, että tiedossa on rentouttava ja mieleenpainuva melontaretki kauniiseen Raahen saaristoon.

Alustavat kohteet jokaiselle retkelle on valittu, mutta lopullinen reitti valitaan vasta samana päivänä riippuen em. tekijöistä.

Kaikilla retkillä pidetään vähintään yksi pidempi tauko, jonka aikana noustaan maihin ja syödään eväitä.

Paikka: Retket järjestetään Raahen saaristossa.

Aika: Melontaretki kestää n. 3 tuntia

Osallistujamäärä: 4– 30 henkeä

Oppaat: Botnia outdoor oppaat

Palvelukielet: suomi, englanti

Retken vaativuus: Retki soveltuu hyvin aloittelevalle harrastajalle.

Hinta: 50 euroa sis alv 10 %. Ilman retkievästä 40 euroa.

Hintaan sisältyy: Opastus, melontavarusteet sekä retkieväs. Retkieväs; nokipannukahvit, sämpylä, makkara. On myös mahdollista saada 10,- € lisämaksusta Per Brahen keittokirjasta 1600-luvulta täytetty sämpylä nyhtöpossulla, juomana lihaliemi sekä nokipannukahvit Annan-tädin kakulla.

Ilmoittautuminen sekä lisäinfo: info@botniaoutdoor.fi tai +358503707111

Sijainti & Info

Musta 14
92100
Suomi
Sähköposti: info@botniaoutdoor.fi
Puhelin: +358503707111

Näytä kartalla

Ota yhteyttä järjestäjään sopiaksesi ajankohdan