Ladataan Tapahtumat

Tunturivaellus Abisko

Ruotsin suurtunturit veivät minun sydämeni jo vuosia sitten ja me haluamme tarjota saman kokemuksen myös teille. Tällöin voit itse kokea tuntureita, joista Suomessa voi vain haaveilla.

Ruotsin suurtunturit veivät minun sydämeni jo vuosia sitten ja me haluamme tarjota saman kokemuksen myös teille. Tällöin voit itse kokea tuntureita, joista Suomessa voi vain haaveilla.

Seikkailu alkaa sunnuntaina 31.03. klo 07.00 Raahesta ja yhteiskuljetukseen tulevat henkilöt noukimme matkan varrelta mukaan. Perillä Abiskon STF.ssä (Svenska Turistföreningen) olemme 31.03. illalla. Maastoon lähdemme 01.04. Reitti seuraa Kungslediä Absiko- ja Alesjärven tunturiasemalle. Kolmantena päivänä teemme retken Alesjauren tunturiasemalta käsin lähituntureille. Neljäntenä ja viidentenä vaelluspäivinä hiihdämme hiukan eri reittiä takaisin Abiskojaureen ja Abiskoon. Matka takaisin Suomeen alkaa lauantaina 06.04.

On huomioitava, vaikka retkellä pärjää normaalilla kunnolla, niin sääolosuhteet saattavat muuttua vuoristo-olosuhteissa nopeasti. Tällöin varusteiden merkitys korostuu. Lista tarvittavista varusteista annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikka: Abisko, SWE

Reitti: Abisko-Abiskojaure-Alesjaure (2 yötä)-Abiskojaure-Abisko. Pituus 70 – 90 km (riippuu päivä retken pituudesta).

Hiihtomatkat 15 – 25 km/per päivä.

Aika: 31.03.- 06.04.2019

Matkan kesto: 7 päivää, 5 vaelluspäivää

Osallistujamäärä: 3-8 hlö, 4 paikkaa vielä vapaana!

Oppaat: Botnia Outdoor oppaat

Palvelukielet: suomi, englanti

Retken vaativuus: Osallistujilta edellytetään aiempaa retkeilykokemusta, säähän sopivaa varustusta, lämmintä makuupussia ja hiihtovälineitä. Muita tarvittavia varusteita on mahdollista vuokrata rajatusti. Kysykää rohkeasti!

Hinta: Puolihoidolla 975 €/ hlö. Omilla eväillä 725 €/hlö. Suomen Ladun jäsenkortilla -5% hinnasta.

Hintaan sisältyy: Opastus, kuljetus reitillä Raahe-Abisko, majoitus STF:n tunturimajoissa ja mahdolliset saunat. Puolihoito; STF:n aamiaiset Abiskossa, illallinen Abiskossa sekä aamiaiset ja päivälliset vaelluksen aikana.

Hintaan ei sisälly: Lounaat, välipalat, teltat, ahkiot, retkikeittimet, hiihtokalusto, makuupussit, vakuutukset, retkeilyvarusteet.


Ilmoittautuminen: info@botniaoutdoor.fi, puh: +358503707111. Huom! Ilmoittautuminen 15.03.2019 mennessä. 

  • Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 150 €, joka lähetetään laskulla ilmoittautuneille.
  • PERUUTUSEHDOT: Jos peruutus tapahtuu vähintään kuusi viikkoa ennen retkeä, ennakkomaksu palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 1-4 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta. Peruutuksen tapahtuessa viikkoa ennen retkeä tai lähempänä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja

info@botniaoutdoor.fi, puh: +358503707111 – kts Blogi-sivu Abisko – Land of Aurora Borealis

Sijainti & Info

Ruotsi
Sähköposti: info@botniaoutdoor.fi
Puhelin: +358503707111

Näytä kartalla